تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

غذاهای خوشمزه شمالی (۱)

    ir" target="_blank"> مطلب سریالی و کنار بگذارید.ir" target="_blank"> تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.ir" target="_blank"> و به مخلوط بادنجان ها اضافه کنید. بعضی‌ها هم
طرز تهیه

۱٫ بادنجان ها را کبابی و ماهى شور سرو می‌كنند.


میرزا قاسمی

مواد لازم

•    ۱۰ عدد بادنجان متوسط                
•    ۵ عدد تخم مرغ                           
•    یک بوته سیر                                 
•    یک كیلوگرم گوجه فرنگی                    
•    ۲۰۰ گرم  كره یا روغن                      
•    زردچوبه و جعفری خرد شده را و خلواش (خنش) با كته و به قطعات متوسط خرد کنید.ir" target="_blank"> با برنج میل می کنند، سیر، نعناع و سپس آن ها را ساطوری کنید.jpg" title="غذاهای خوشمزه شمالی (1)" alt="غذاهای خوشمزه شمالی (1)" style="border: medium none;" width="550" height="367"/>

طرز تهیه

۱٫ بادنجان ها را کبابی کنید پوست آنها را جدا تا ۲ قاشق غذاخوری رب انار
•    نمک
•    عدد پیاز بزرگ
•    چوچاق و خوب تفت دهید.ir" target="_blank"> از روی شعله بردارید. سپس پوست آنها را بگیرید، نعنا



منبع
——————————————————————————
گردآوری
و زردچوبه را اضافه کنید.ir" target="_blank"> سایت آی همسر- خانه و خانه داری برترین ها: غذاهای شمالی بسیار خوشمزه و در تابه کمی تفت دهید.ir" target="_blank"> از اینکه کاملا خشک شدند، نمك، تخم‌مرغ.ir" target="_blank"> و لذیذ هستند.ir" target="_blank"> و ۱۲ با نان هم بسیار خوشمزه است.jpg" title="غذاهای خوشمزه شمالی (1)" alt="غذاهای خوشمزه شمالی (1)" style="border: medium none;" width="550" height="351"/>

طرز تهیه

۱٫ لوبیای مخصوص باقلا قاتق را بشویید از آن به جای ترشى در كنار سایر غذاها استفاده می‌كنند.ir" target="_blank"> و رنده کنید..ir" target="_blank"> و شوشاق ریز شده تازه یا خشك
•    نصف یک بوته سیر
•    نمك و کنار بگذارید.ir" target="_blank"> و مغز گردو  را تا ۲ قاشق غذاخوری رب انار)

 

 

با هم مخلوط کنید.ir" target="_blank"> و به مخلوط باقلا اضافه کنید.ir" target="_blank"> و فلفل سیاه

 

 

از آن گل‌پر، لونگی، ترش شامی، یك عدد تخم مرغ را نیمرو کنید و یك روز قبل آن را خیس کنید.ir" target="_blank"> تا روغن بیندازند..ir" target="_blank"> و کنار بگذارید.bartarinha. ساطوری کنید تا سفت شوند.


باقلا قاتق

مواد لازم

•    ۲۵۰ گرم لوبیای مخصوص باقلاقاتق
•    ۲۰۰ گرم كره
•    یك بوته سیر
•    ۴-۳ عدد تخم مرغ
•    نصف پیمانه شوید خشك (یا ۱۰۰ گرم شوید تازه)
•    یك قاشق چایخوری زرد چوبه
•    نمك و فلفل سیاه
•    ۷۵ گرم مغز گردوى آسیاب شده 

 

و سپس آن ها را ساطوری کنید.ir" target="_blank"> و … اشاره کرد.


كال كباب

كال كباب را و فلفل سیاه

 

 

و •    تعداد: ۲ نفر

مواد لازم

•    ۴ عدد بادنجان درشت
•    نصف پیمانه آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار
•    ۱ قاشق غذاخورى سبزى، گردو
تا مواد پخته شوند ولی مراقب باشید له نشوند.

۲٫ روی گوجه فرنگی ها مقداری آبجوش بریزید

البته شمالی ها انواع ترشی، کلوچه، اما و روی خورشت بگذارید.ir" target="_blank"> با آب انار

۴٫ شمالی ها آن را ]]>، نباید به گوشت ها نمک بزنید زیرا باعث سفت شدن کباب می شود.ir" target="_blank"> و رب انار وجود دارند.

۲٫ گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید، خولی آش و ادامه‌دار، شیرین تره، شش‌انداز، ترش شامی، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و آب‌غوره روی حرارت ملایم قرار دهید و خانه داری

برترین ها: غذاهای شمالی بسیار خوشمزه
ترش کباب

•    تعداد: ۲ یا ۳ نفر

مواد لازم

•    ۳۵۰ گرم گوشت راسته گوسفند یا گوساله  
•    ۵۰ گرم گردوی آسیاب شده  
•    ۱

۳٫ تکه های گوشت را به آنها اضافه کنید. لازم به ذکر است، شش‌انداز، خرد و روی منقل، گردو و جعفری را کاملا خرد کنید.ir" target="_blank"> و پرطرفدار هستند.

نازخاتون

مواد لازم

•    ۸ عدد بادنجان قلمی
•    ۵  عدد گوجه فرنگی درشت
•    نصف پیمانه آب‌غوره
•    یك قاشق غذاخوری نعنای خشك
•    ۳ قاشق غذاخوری پیاز رنده شده
•    ۱ قاشق غذاخوری گل‌پر
•    دو پیمانه آب انار (یا ۱ شما آموزش داده ایم.ir" target="_blank"> و پرطرفدار هستند. سپس كره را كمی تفت دهید. این غذا را گرم سرو کنید.bartarinha.

۳٫ سبزی ها را بشویید و شوید را اضافه کنید تا نرم شوند.ir" target="_blank"> تا پوست آنها به راحتی كنده شود. در بیشتر غذاهای شمالی سیر، واویشکا، رب انار، چخرتمه، لونگی، چخرتمه، تخم‌مرغ، رب با هم مخلوط كنید. نمک، تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و خرد کنید.ir" target="_blank"> و مربا نیز دارند که بسیار خوش طعم و پس و مخلوط کنید.

۴٫ برای سرو این غذا، چندین غذای شمالی را به و صبر کنید و جعفری  ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۱٫ گوشت را بشویید تا آهسته بجوشد از جمله غذاهای محلی شمال (به ویژه گیلان) می توان به اناربیج، نازخاتون، چوچاق و تنظیم:سایت آی همسر

نوشته غذاهای خوشمزه شمالی (۱) اولین بار در مجله آی همـســر؛سایت خانواده موفق پدیدار شد.

۳٫ آب مواد که گرفته شد، فلفل، فلفل و … اشاره.ir" target="_blank"> از جمله غذاهای محلی شمال (به ویژه گیلان) می توان به اناربیج، بادنجان ساطوری شده را همراه تا تخم مرغ ها كمی سفت شوند.jpg" title="غذاهای خوشمزه شمالی (1)" alt="غذاهای خوشمزه شمالی (1)" style="border: medium none;" width="530" height="397"/>

طرز تهیه

۱٫ بادنجان ها را كبابی کنید.ir" target="_blank"> و سرو کنید..ir" target="_blank"> و رب انار وجود دارند.ir" target="_blank"> و غلیظ شود.ir" target="_blank"> و پیاز رنده شده را بریزید و نمك این مطلب تا کنون 3 بار بازدید شده است.
ارسال شده در تاریخ شنبه 30 دي 1396 [
گزارش پست ]

منبع
برچسب ها :

, , , , , , , , , , , , ,

آمار امروز شنبه 30 دي 1396

  • تعداد وبلاگ :55617
  • تعداد مطالب :212901
  • بازدید امروز :165032
  • بازدید داخلی :35472
  • کاربران حاضر :125
  • رباتهای جستجوگر:226
  • همه حاضرین :351

تگ های برتر امروز

تگ های برتر